sr Crnogorski en English
slajd_4.jpeg
Image is not available
Image is not available
Image is not available
slajd_4.jpeg
slajd_1.jpeg
Image is not available
slajd_1.jpeg
slajd_5.jpeg
Ekipa koja je
spasila brojne živote!
slajd_5.jpeg
slajd_6.jpeg
slajd_6.jpeg
slajd_2.jpeg
Image is not available
slajd_2.jpeg
slajd_7.jpeg

Ekipa hitne pomoći na intervenciju izlazi sa sirenom i rotacionim plavim svijetlom! Molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju ova obilježja i prvenstvo prolaza!

slajd_7.jpeg
previous arrow
next arrow

Aktuelnosti

ZHMP učestvovao u vježbi "Nesreća vazduhoplova na Aerodromu Podgorica"

Medicinski timovi Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore učestvovali su juče u vježbi „Nesreća vazduhoplova na Aerodromu Podgorica“ koja je održana u području aerodroma a izvođenju su prisustvovali direktor Zavoda dr Vuk Niković kao i pomoćnik direktora za zdravstvenu djelatnost i koordinaciju rada jedinica Zavoda dr Dubravka Rakočević.

Nenaslovljeni dizajn

Vježba je izvedena u oragnizaciji Operatera Aerodroma Podrogorica „Aerodromi Crne Gore“ AD od strane službi OJ Aerodrom Podgorica: Spasilačko-vatrgasne službe, Službe zemaljskog opsluživanja, Službe planiranja i upravljanja saobraćajem, Službe bezjednosti i Tehničke službe, kao i uz učešće: Direktorata za zaštitu i spašavanje Crne Gore, Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada, JZU Zavod za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore, Vazduhoplovstva Vojske Crne Gore, Terminalne kontrole letenja Podgorica – SMATSA, Stanice granične policije II Aerodroma Podgorica – Uprave policije Crne Gore, Carinske ispostave Aerodroma Podgorica – Uprave prihoda i carina Crne Gore.

20211217 094830 0000

Nenaslovljeni dizajn 1

 

 

Adresa

Menadžment Zavoda:

Vaka Đurovića bb

81000 Podgorica

Crna Gora

Kontakt

Menadžment Zavoda:

Telefon: +382 (0)20 226 081

Fax: +382 (0)20 226 082

e-mail: kontakt@zhmp.me

PIB: 02779773