sr Crnogorski en English
slajd_4.jpeg
Image is not available
Image is not available
Image is not available
slajd_4.jpeg
slajd_1.jpeg
Image is not available
slajd_1.jpeg
slajd_5.jpeg
Ekipa koja je
spasila brojne živote!
slajd_5.jpeg
slajd_6.jpeg
slajd_6.jpeg
slajd_2.jpeg
Image is not available
slajd_2.jpeg
slajd_7.jpeg

Ekipa hitne pomoći na intervenciju izlazi sa sirenom i rotacionim plavim svijetlom! Molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju ova obilježja i prvenstvo prolaza!

slajd_7.jpeg
previous arrow
next arrow

Aktuelnosti

Rudnik uglja Pljevlja ustupio na korišćenje kontejner za Hitnu medicinsku pomoć u Pljevljima

Iz razloga što je kontejner za pregled kovid pozitivnih građana Pljevalja koji je bio stacioniran pored prostorija Hitne medicinske pomoći prebačen na plato ispred Kovid odjeljenja bolnice zbog povećanog priliva pacijenata, postojala je potreba za drugim kontejnerom koji bi služio za preglede kovid pacijenata koji se javljaju na pregled u noćnoj smjeni rada Hitne medicinske pomoći.

 pljevlja
 
Iz tog razloga su se nadležni iz zdravstvene ustanove u Pljevljima obratili za pomoć Rudniku uglja Pljevlja, koji su se odmah odazvali na apel za pomoć i sa DTO sistema prebacili kontejner pored objekta Hitne medicinske pomoći i uz pomoć dizalice montirali.

Radnici građevinske struke Rudnika uglja Pljevlja su izvršili kompletnu rekonstrukciju unutrašnjosti kontejnera, priključili i struju, pa su uslovi za rad u kontejneru odlični, tako da ne zaostaju za uslovima za rad u ambulanti.

Iz ove zdravstvene ustanove se zahvaljuju nadležnima u Rudniku uglja Pljevlja što su prepoznali važnost trenutka i korist za širu društvenu zajednicu i pritekli u pomoć u ovako teškoj epidemiološkoj situaciji u gradu, koja odnosi ljudske živote i ima tragične posledice za mnoge pljevaljske porodice.

Izvor: PV informer

Adresa

Menadžment Zavoda:

Vaka Đurovića bb

81000 Podgorica

Crna Gora

Kontakt

Menadžment Zavoda:

Telefon: +382 (0)20 226 081

Fax: +382 (0)20 226 082

e-mail: kontakt@zhmp.me

PIB: 02779773

© 2021 JZU Zavod za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore - Sva prava zdržana